Bitcoin Drops Under Five-Figure Range; Zijn er nog meer slippen op komst?

Bitcoin Drops Under Five-Figure Range; Zijn er nog meer slippen op komst?

Nou, het is gebeurd mensen. Bitcoin – ’s werelds nummer één cryptocurrency per marktkapitalisatie – is gezonken onder de langverwachte vijf-cijferige lijn van $10.000. Na meer dan een maand handelen hoger dan het in een jaar is geweest, is de munt massaal gezonken en wordt nu zelfs voor ongeveer $9.900 verhandeld.

Bitcoin zinkt onder $10.000

Dit is meer dan 2000 dollar minder dan een week geleden. Destijds steeg de munt boven de $12.000 lijn en het leek erop dat de munt dit momentum misschien wel zou vasthouden. Voor een keer zag het er echt naar uit dat de munt zijn huidige bullish sentiment zou behouden en zijn kracht in toom zou houden.

Helaas was dat niet de bedoeling. Het lijkt erop dat wanneer de bitcoin zwaar piekert, het de komende dagen of weken weer zal vallen. Er is iets met deze hoge aantallen waar de bitcoin gewoon niet voor geknipt lijkt te zijn. Het is niet eerlijk, het is niet prettig, maar het lijkt wel zo te zijn.

Er is een soort van vloek die over de bitcoin ruimte kronkelt vanaf de laatste dag, gezien het feit dat elke dag het vermogen meer en meer afneemt. Gisteren nog waarschuwde Live Bitcoin Revolution News de lezers dat analisten zich zorgen maakten dat de bitcoineprijs nog verder zou dalen. Ze dachten dat als de bitcoin in de komende weken onder de $10K zou zakken, de dingen zichzelf echt zouden omkeren. De munt zou mogelijk in een bearish valstrik vallen die het moeilijk zou maken om eruit te komen.

Nu dit gevreesde getal zich heeft voorgedaan, wat is dan het volgende voor de cryptocurrency? Zal het nog verder in de vergetelheid raken? Zal de munt terugvallen in de richting van $7.000 of lager, zoals in de buurt van deze tijd in 2019? We zijn getuige van een spervuur van herhalingsgedrag in vergelijking met vorig jaar. In de zomer steeg de waarde tot $13.000, maar tegen het einde van 2019 had de munt meer dan $6.000 aan prijs verloren en werd er tegen een vrij matige prijs gehandeld.

Nog steeds hoop op het einde van het jaar?

Dus, zal 2020 met dezelfde resultaten eindigen? Zullen we weer getuige zijn van bitcoinhandel voor $7.000 of $6.000? Zal het zich terugtrekken naar waar het was aan het begin van het jaar? Het is altijd een schande om te zien dat de primaire cryptokringen van de wereld zo weinig vooruitgang boeken in de loop van enkele maanden. Zoals we ons allemaal herinneren, werd er in januari voor $7.000 aan bitcoin verhandeld. In maart was het in de $5.000 range gevallen door de verspreiding van het coronavirus, maar drie maanden later zag de wereld BTC voor $10.000 handelen.

Het zou echt jammer zijn om te zien dat al deze winsten in de komende maanden snel weggevaagd worden. Misschien is er nog steeds hoop dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen opwarmen, wat, zoals we in 2016 zagen, de neiging heeft om BTC in een bullish price whirlwind te sturen. Misschien is er nog steeds hoop.